ASFALTTITEOLLISUUS

Ecolub KAT Asfaltinirroitusaine

Valmistamme tuotteesta kahta eri versiota riippuen käyttötavarasta ja vaadittavasta lämpötilan kestosta:

Ecolub KAT: Tehokkaasti pikeä liuottava aine käytettäväksi koneiden ja työkalujen puhdistukseen. Tuote kestää lämpötilaa max. 170 astetta, joten se soveltuu myös työmaalla työnaikaiseen työkalujen suojaukseen, kun käsitellään asfalttimassaa, joka ei ole enää maksimi lämpötilassa. Tuotetta käytetään täysöljynä. Tuote ei haihdu eikä kuivu nopeasti, joten puhdistuskäytössä puhdistettava pinta voidaan ruiskuttaa asfaltinirroitusaineella ja tarvittaessa jättää vaikuttamaan hetkeksi.

Ecolub KAT+: Perustuotteesta KAT jalostettu versio, jonka lämpötilan kesto on nostettu, jotta sitä voidaan käyttää suoja-aineena kuumalla asfalttimassalla. Käytetään esim. ruiskuttamalla kuorma-autojen lavat ennen asfalttimassan lastaamista tai ruiskuttamalla työmaalla asfalttikoneiden pinnat ennen työn aloittamista. Tuotteessa on samat liuottavat ominaisuudet kuin perustuotteessa KAT, joten sillä voidaan suorittaa myös kaluston puhdistus työn jälkeen.

Molemmat tuotteet ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä tuotteita, joten niiden käyttö on turvallista niin korjaamo- kuin työmaaolosuhteissa.

Kiinnostuitko jostain tuotteestamme? Lähetä meille yhteydenottopyyntö!